Från och med 1 september 2018 är Mats Grauers ny styrelseordförande i HanssonGruppen Invest AB. Grauers är idag styrelseordförande i Frölunda Indians och styrelseledamot i Svenska Hockeyligan AB (SHL). Utöver detta är Grauers styrelseordförande i ett flertal privatägda bolag. Tidigare i sin karriär har han, förutom att ha verkat som entreprenör och drivit egna bolag, även varit heltidspolitiker samt varit kommunstyrelsens ordförande i Partille kommun. Grauers var under åren 2000-2011 även ordförande i IK Sävehof.

”Mats mångåriga erfarenhet och rutin kommer att bidra mycket till HanssonGruppen Invests utveckling, då han med sin bakgrund som entreprenör, politiker och ledare i idrottsvärlden tillför en mycket bred erfarenhet och ett stort kontaktnät från såväl näringslivet som från samhället i stort. HanssonGruppen Invest är en samhällsbyggare som utvecklar såväl bostäder som skolor, förskolor och kommersiella fastigheter och då är Mats kunskap och erfarenhet ett mycket välkommet tillskott. Ägarna är därför mycket glada att Mats valt att engagera sig i vårt bolag”, säger Joel Sandwall, delägare i HanssonGruppen Invest AB.

”Jag hoppas kunna tillföra bolaget erfarenhet och kontakter som gagnar verksamheten och möjliggör en fortsatt positiv utveckling”, säger Mats Grauers.